Hoe werkt LinkedIn advertising? Onze Uitgebreide Gids

Hoe werkt LinkedIn advertising? Onze Uitgebreide Gids

In dit artikel hebben we het over

Welkom bij onze uitgebreide gids over LinkedIn advertising! Als bedrijf wil je natuurlijk het maximale halen uit je online aanwezigheid en LinkedIn advertising is daar een krachtig middel voor. Maar hoe werkt LinkedIn advertising precies? In deze gids nemen we je stap voor stap mee door het hele proces, van het opzetten van een effectieve LinkedIn campagne tot het meten van je resultaten.

Als je nog niet bekend bent met LinkedIn advertising, dan is het goed om te weten dat het LinkedIn advertentieplatform je de mogelijkheid biedt om je advertenties te richten op de meer dan 700 miljoen professionals wereldwijd die gebruik maken van LinkedIn. Of je nu op zoek bent naar leads, meer websitebezoeken, merkbekendheid wilt vergroten of talent wilt werven, LinkedIn advertising kan je helpen deze doelen te bereiken.

In deze gids zullen we je laten zien hoe je gebruik kunt maken van het LinkedIn advertentieplatform om effectieve en succesvolle LinkedIn campagnes te creëren. We beginnen met een uitleg van de verschillende instellingen die beschikbaar zijn op het platform en hoe je deze kunt gebruiken om je doelgroep effectief te bereiken. Vervolgens bespreken we de verschillende targeting opties en advertentieformaten die je kunt gebruiken om je boodschap over te brengen. Daarna nemen we je stap voor stap mee door het proces van het maken van een LinkedIn advertentie, het bepalen van je advertentiebudget en biedstrategieën en het meten van de resultaten van je campagne.

Dus, laten we beginnen met het verkennen van LinkedIn advertising en hoe het kan werken voor jouw bedrijf!

Belangrijkste leerpunten:

 • LinkedIn advertising kan je helpen om je doelgroep effectief te bereiken en je online aanwezigheid te vergroten.
 • Door gebruik te maken van het LinkedIn advertentieplatform kun je advertenties richten op de meer dan 700 miljoen professionals wereldwijd die gebruik maken van LinkedIn.
 • In deze gids zullen we je stap voor stap laten zien hoe je gebruik kunt maken van het LinkedIn advertentieplatform om effectieve LinkedIn campagnes te creëren.

LinkedIn advertentie-instellingen begrijpen

Een succesvolle LinkedIn campagne begint met het begrijpen van de verschillende advertentie-instellingen die beschikbaar zijn. In deze sectie zullen we de belangrijkste LinkedIn advertentie-instellingen bespreken en hoe ze invloed hebben op je advertenties.

Doelgroep targeting

Een van de belangrijkste instellingen is de targeting van je doelgroep. Je kunt je advertenties richten op mensen op basis van verschillende criteria zoals functietitel, bedrijfsgrootte, locatie, en meer. Zorg ervoor dat je jouw doelgroep goed begrijpt en deze instellingen goed instelt om de juiste mensen te bereiken.

LinkedIn advertentie-instellingen

Budget en biedstrategie

Voordat je begint met adverteren, moet je beslissen hoeveel je wilt uitgeven en welke biedstrategie je wilt gebruiken. LinkedIn biedt een Cost Per Click (CPC) en Cost Per Impressions (CPM) model. Bij een CPC betaal je alleen wanneer iemand op je advertentie klikt, terwijl je bij een CPM betaalt per 1.000 vertoningen van je advertentie. Zorg ervoor dat je jouw budget en biedstrategie goed afstemt op je doelstellingen.

Advertentie-indelingen

LinkedIn biedt verschillende advertentie-indelingen om uit te kiezen, zoals gesponsorde content, gesponsorde InMail en tekstadvertenties. Elk advertentieformaat heeft zijn eigen sterke punten en het is belangrijk om het juiste formaat te kiezen voor je doelstellingen.

Advertentie-indeling Voordelen
Gesponsorde content Gebruik visuele content om op te vallen in de LinkedIn tijdlijn
Gesponsorde InMail Bereik mensen direct in hun inbox met gepersonaliseerde berichten
Tekstadvertenties Gebruik korte, krachtige berichten om de aandacht te trekken van jouw doelgroep

Zorg ervoor dat je de juiste advertentie-indeling kiest die past bij je doelstellingen en creatieve content.

Biedingen en targetingcombinaties

Een andere belangrijke instelling is de combinatie van biedingen en targeting. LinkedIn biedt vier verschillende targetingcombinaties die je kunt gebruiken om je advertenties te optimaliseren:

 • Biedingen met de hoogste klikfrequentie
 • Biedingen die het meest kosteneffectief zijn
 • Biedingen die de meeste conversies genereren
 • Biedingen die de hoogste waarde opleveren

Zorg ervoor dat je de juiste biedingen en targetingcombinaties instelt om je advertenties effectiever te maken.

Targeting opties op LinkedIn

Een van de meest essentiële aspecten van het opzetten van een succesvolle LinkedIn-campagne is het begrijpen van de verschillende targeting opties op LinkedIn. Met het juiste publiek, zal je campagne veel effectiever zijn en zal je veel betere resultaten bereiken. Hieronder vind je de belangrijkste targeting opties op LinkedIn:

Demografische gegevens

Door je doelgroep te selecteren op basis van demografische gegevens zoals leeftijd, geslacht, locatie en taal, kan je je advertenties richten op mensen die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in je producten of diensten. Dit is vooral handig als je een lokaal bedrijf hebt dat zich richt op een specifieke doelgroep in een bepaald gebied.

Functietitel

Een andere belangrijke targetingoptie op LinkedIn is functietitel. Als je bijvoorbeeld een product of dienst aanbiedt die specifiek gericht is op financiële directeurs, kan je ervoor kiezen om je te richten op mensen met deze functietitel. Op deze manier bereik je de juiste personen en voorkom je verspilling van advertentiebudget.

Bedrijfsgrootte

Bedrijfsgrootte is ook een belangrijke factor om te overwegen bij het selecteren van je doelgroep. Als je bijvoorbeeld een product of dienst aanbiedt die gericht is op kleine bedrijven, kan je je richten op bedrijven met minder dan 50 werknemers. Op deze manier ben je er zeker van dat je de juiste mensen bereikt.

Interesses en vaardigheden

LinkedIn biedt ook targetingopties op basis van interesses en vaardigheden. Hiermee kun je je richten op mensen die bijvoorbeeld interesse hebben getoond in specifieke onderwerpen of die bepaalde vaardigheden hebben. Dit is handig als je bijvoorbeeld een product of dienst aanbiedt die gericht is op mensen in een specifieke branche.

LinkedIn-groepen

Tot slot is het mogelijk om je te richten op mensen die lid zijn van specifieke LinkedIn-groepen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een product of dienst aanbiedt dat gericht is op mensen die werken in de financiële sector en die lid zijn van een specifieke LinkedIn-groep voor financiële professionals.

Het is belangrijk om te onthouden dat elke targeting optie op LinkedIn zijn eigen unieke voordelen heeft en dat je jouw targeting strategie moet afstemmen op je campagnedoelstellingen en de kenmerken van je doelgroep.

LinkedIn Targeting

Stap 2: Bepaal je doelgroep

Gebruik de targeting opties van LinkedIn om je doelgroep effectief te bereiken. Bepaal factoren zoals locatie, demografische gegevens, functietitel en bedrijfsgrootte om te zorgen dat je advertenties worden weergegeven aan de juiste mensen.

Je kunt ook een remarketinglijst maken, om mensen te targeten die al eerder interactie hebben gehad met je bedrijf op LinkedIn.

Stap 3: Maak een pakkende advertentie

Je advertentie moet opvallen en de aandacht van je doelgroep trekken. Zorg voor een aantrekkelijke afbeelding, een pakkende kop en een duidelijke call-to-action.

“Onze grafische ontwerpers helpen je om een visueel aantrekkelijke advertentie te maken die opvalt tussen de andere advertenties in de LinkedIn-feed.”

Stap 4: Stel je biedstrategie in

Je kunt kiezen tussen kosten per klik (CPC) of kosten per 1000 vertoningen (CPM). Bepaal je biedstrategie op basis van je doelstellingen en budget.

Stap 5: Lanceer je advertentie en meet de resultaten

Wanneer je tevreden bent met je advertentie, kun je deze lanceren. Houd de prestaties van je advertentie goed in de gaten en pas indien nodig je strategie aan.

Gebruik de statistieken en metrics van LinkedIn om te meten hoe je advertentie presteert. Houd bijvoorbeeld het aantal vertoningen, klikken en conversies bij. Analyseer de resultaten en gebruik deze informatie om toekomstige campagnes te optimaliseren.

LinkedIn advertentiebudget en biedstrategieën

Het bepalen van een effectief LinkedIn advertentiebudget en het kiezen van de juiste biedstrategie is essentieel voor het succes van je campagne. LinkedIn biedt twee hoofdbiedstrategieën: Cost Per Click (CPC) en Cost Per Impression (CPM). Met CPC betaal je alleen wanneer er op je advertentie wordt geklikt, terwijl je bij CPM betaalt op basis van het aantal vertoningen van je advertentie.

Als je een specifiek doel hebt, zoals het genereren van leads, kun je beter kiezen voor CPC, omdat je alleen betaalt wanneer gebruikers interactie hebben met je advertentie. Als je echter merkbekendheid wilt vergroten, kan een CPM-biedstrategie geschikter zijn omdat je meer vertoningen kunt genereren zonder dat je budget snel opgaat.

Het bepalen van het budget is ook een belangrijke stap. LinkedIn biedt minimumbudgetten per dag voor elke campagne, maar het is aan te raden om meer te besteden dan het minimum om ervoor te zorgen dat je advertenties voldoende worden weergegeven en je doelgroep bereiken.

Budgets Minimum dagbudget
Klein €10
Middelgroot €50
Groot €100

Het budget dat je kiest, hangt af van verschillende factoren, waaronder de grootte van je doelgroep, de biedstrategie die je gebruikt en de duur van je campagne. Zorg ervoor dat je realistisch blijft in je budgettering en dat je altijd het succes van je campagne meet om eventuele wijzigingen te kunnen aanbrengen.

Het meten van LinkedIn advertentieresultaten

Na het opzetten van een campagne op LinkedIn wil je natuurlijk weten hoe deze presteert. Het meten van je advertentieresultaten is cruciaal om te bepalen of je campagne succesvol is en om te kijken waar je nog kunt optimaliseren. We bespreken hieronder de belangrijkste statistieken en metrics die je daarbij helpen.

Impressies geven aan hoe vaak je advertenties aan mensen zijn getoond. Een hoger aantal impressies betekent dat meer mensen je advertentie hebben gezien.

Click-through rate (CTR) vertelt je hoeveel mensen op je advertentie hebben geklikt nadat ze deze hebben gezien. Deze metric is belangrijk, omdat het laat zien hoe goed je advertenties zijn afgestemd op je doelgroep.

Conversies zijn de acties die mensen na het zien van je advertentie hebben ondernomen, bijvoorbeeld het invullen van een formulier of het bezoeken van een specifieke pagina op je website. Het meten van conversies is cruciaal om te bepalen of je campagne de gewenste resultaten oplevert.

Kosten per klik (CPC) en kosten per duizend impressies (CPM) geven aan hoeveel je betaalt voor elk doorklik of elke duizend impressies. Door deze metrics in de gaten te houden, kun je bepalen of je campagne binnen je budget blijft.

Het is ook belangrijk om de resultaten van je campagnes te vergelijken met benchmarks in jouw branche. Zo kun je zien hoe jouw campagne het doet ten opzichte van concurrenten en waar je nog kunt verbeteren.

Om al deze statistieken en metrics makkelijk te kunnen bijhouden, is het handig om gebruik te maken van de rapportagefunctie van LinkedIn. Hier kun je de prestaties van je campagne in real time volgen en bijsturen waar nodig.

Voorbeeld rapportage op LinkedIn:

Statistiek Beschrijving
Impressies Het aantal keer dat je advertenties aan mensen zijn getoond.
Click-through rate (CTR) Het percentage mensen dat op je advertentie heeft geklikt nadat ze deze hebben gezien.
Conversies De acties die mensen na het zien van je advertentie hebben ondernomen.
Kosten per klik (CPC) De kosten die je betaalt voor elk doorklik op je advertentie.
Kosten per duizend impressies (CPM) De kosten die je betaalt voor elke duizend impressies van je advertentie.

Door de statistieken en metrics van je LinkedIn campagne te meten en te analyseren, kun je de prestaties van je campagnes verbeteren en je doelstellingen bereiken.

LinkedIn advertentieresultaten

LinkedIn remarketing strategieën

Remarketing is een krachtige manier om mensen te targeten die al eerder interactie hebben gehad met je bedrijf op LinkedIn. Door deze mensen nogmaals te benaderen, vergroot je de kans dat ze actie ondernemen en meer betrokken raken bij je bedrijf. Hier zijn enkele LinkedIn remarketing strategieën die je kunt gebruiken:

 • Gesponsorde InMail: Stuur gerichte berichten naar mensen die eerder met jou of je bedrijf hebben gecommuniceerd op LinkedIn. Dit kan bijvoorbeeld een uitnodiging zijn om een evenement bij te wonen of om een product te kopen.
 • Websitebezoekers retargeten: Target mensen die je website eerder hebben bezocht met LinkedIn advertenties. Dit is een effectieve manier om mensen te bereiken die al interesse hebben getoond in je producten of diensten.
 • Retargeting van LinkedIn-video’s: Maak gebruik van LinkedIn’s videoadvertenties om mensen te bereiken die eerder je video’s hebben bekeken. Je kunt specifieke video’s targeten en mensen uitnodigen om meer te leren over je bedrijf.
 • Retargeting van LinkedIn-advertenties: Target mensen die eerder op je LinkedIn-advertenties hebben geklikt of er interactie mee hebben gehad. Dit is een effectieve manier om mensen terug te brengen naar je website of om ze meer te laten weten over je producten of diensten.

Door gebruik te maken van deze strategieën kun je je LinkedIn-advertentiecampagnes optimaliseren en je ROI verhogen. Zorg ervoor dat je de juiste targetinginstellingen gebruikt en dat je de resultaten van je campagnes regelmatig meet en bijwerkt.

LinkedIn advertenties A/B testen

Als je wilt weten wat de beste strategie is voor je LinkedIn campagne, kun je meerdere varianten van je advertenties testen met A/B testen. Bij A/B testen test je twee of meer advertenties tegen elkaar om te zien welke beter presteert.

Er zijn verschillende elementen die je kunt testen in je LinkedIn advertenties, zoals de tekst, afbeelding, call-to-action en targeting. Hier zijn enkele voorbeelden van A/B test ideeën:

 • Tekst: Test verschillende koppen of beschrijvingen om te zien welke meer klikken opleveren.
 • Afbeelding: Test verschillende afbeeldingen om te zien welke meer aandacht trekken.
 • Call-to-action: Test verschillende call-to-action knoppen om te zien welke meer conversies opleveren.
 • Targeting: Test verschillende doelgroepen om te zien welke beter presteren.

Zorg ervoor dat je bij het uitvoeren van A/B testen slechts één element per keer verandert, zodat je precies weet welke wijziging de grootste impact heeft gehad. Je kunt A/B testen uitvoeren voor zowel gesponsorde content als tekstadvertenties op LinkedIn.

Elementen om te testen Voorbeeld resultaten
Tekst Een advertentie met een vraag als kop kan beter presteren dan een advertentie met een statement als kop.
Afbeelding Een advertentie met een afbeelding van een persoon kan beter presteren dan een advertentie met een afbeelding van een product.
Call-to-action Een advertentie met een call-to-action als “Registreer nu” kan beter presteren dan een advertentie met een call-to-action als “Meer informatie”.
Targeting Een advertentie gericht op CEO’s kan beter presteren dan een advertentie gericht op eigenaren van kleine bedrijven.

Het uitvoeren van A/B testen kan je helpen om de effectiviteit van je LinkedIn campagnes te maximaliseren en je budget optimaal te benutten. Vergeet niet om de resultaten van je testen te analyseren en je advertenties dienovereenkomstig aan te passen voor de best mogelijke resultaten.

LinkedIn Advertising Benchmarks

Bij het evalueren van de prestaties van je LinkedIn advertenties is het nuttig om benchmarks te hebben waarmee je je kunt vergelijken met de gemiddelde prestaties van andere bedrijven in jouw branche. Hieronder vindt je recente LinkedIn advertising benchmarks voor verschillende industrieën.

Industrie CTR CPC CPM Conv. Rate
Financiën en Verzekeringen 0.39% €4.32 €13.42 2.58%
Software & Technologie 0.32% €4.83 €11.10 2.47%
Marketing & Reclame 0.35% €5.14 €10.32 2.71%
Gezondheid en Welzijn 0.25% €5.75 €12.01 2.11%
Bouw en Constructie 0.26% €5.02 €12.60 2.07%

CTR staat voor Click-through Rate, wat het percentage weergeeft van mensen die hebben geklikt op je advertentie na het zien ervan. CPC staat voor Cost per Click, wat het gemiddelde bedrag is dat je betaalt voor elke klik op je advertentie. CPM staat voor Cost per Mille, wat het gemiddelde bedrag is dat je betaalt per duizend vertoningen van je advertentie. Conv. Rate staat voor Conversion Rate, wat het percentage weergeeft van mensen die hebben geklikt op je advertentie en vervolgens de gewenste actie hebben ondernomen, zoals het invullen van een formulier of het doen van een aankoop.

Het is belangrijk om te onthouden dat deze benchmarks slechts richtlijnen zijn en dat je prestaties kunnen afwijken afhankelijk van de specifieke doelstellingen van je campagne en de kwaliteit van je advertenties. Gebruik deze benchmarks als uitgangspunt en pas je campagnes aan om de best mogelijke resultaten te behalen.

LinkedIn advertising strategieën

Er zijn verschillende strategieën die je kunt inzetten voor je LinkedIn advertenties. Welke je kiest hangt af van je doelstellingen en je doelgroep. Hieronder laten we enkele effectieve LinkedIn advertising strategieën zien die je kunt gebruiken:

1. Sponsored InMail

Met Sponsored InMail kun je gepersonaliseerde berichten sturen naar de inbox van je doelgroep op LinkedIn. Dit is een effectieve manier om leads te genereren en de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten. Zorg ervoor dat je bericht persoonlijk en relevant is voor de ontvanger, en voeg een duidelijke call-to-action toe.

2. Gesponsorde content

Gesponsorde content is een advertentie die verschijnt in de LinkedIn feed van je doelgroep. Hiermee kun je je bereik vergroten en de betrokkenheid van je doelgroep verhogen. Zorg ervoor dat je content relevant is voor je doelgroep en voeg een duidelijke call-to-action toe.

3. LinkedIn lead gen forms

Met LinkedIn lead gen forms kunnen gebruikers zich direct vanuit je advertentie aanmelden voor bijvoorbeeld een whitepaper of webinar. Dit is een effectieve manier om leads te genereren en de drempel voor je doelgroep laag te houden. Zorg ervoor dat je een duidelijk en relevant aanbod hebt, en dat de LinkedIn lead gen form goed is opgezet.

4. LinkedIn videoadvertenties

Met LinkedIn videoadvertenties kun je je doelgroep op een visueel aantrekkelijke manier bereiken. Zorg ervoor dat je video relevant is voor je doelgroep en dat je een duidelijke boodschap hebt. Voeg een ondertiteling toe voor gebruikers die de video zonder geluid bekijken.

5. LinkedIn dynamische advertenties

Met LinkedIn dynamische advertenties kun je gepersonaliseerde advertenties tonen aan je doelgroep op basis van hun LinkedIn-profielgegevens. Dit is een effectieve manier om je advertenties relevanter te maken voor je doelgroep en de betrokkenheid te vergroten. Zorg ervoor dat je dynamische advertenties goed zijn opgezet en getest.

Gebruik bovenstaande LinkedIn advertising strategieën als inspiratie voor je eigen campagnes. Onthoud dat het belangrijk is om je doelgroep goed te kennen en relevante en effectieve advertenties te maken. Test je campagnes regelmatig en optimaliseer waar nodig voor de beste resultaten.

Conclusie

In deze gids hebben we uitgelegd hoe LinkedIn advertising werkt en hoe je succesvolle campagnes kunt opzetten. Met behulp van de verschillende targeting opties en advertentieformaten kun je jouw doelgroep effectief bereiken. En door het meten van de resultaten en het A/B testen van je advertenties, kun je je campagnes blijven optimaliseren.

Onthoud dat het bepalen van een effectieve biedstrategie en het instellen van het juiste advertentiebudget cruciaal zijn voor het behalen van succesvolle resultaten. En vergeet niet om remarketing in te zetten om gebruikers te bereiken die al eerder interactie hebben gehad met je bedrijf op LinkedIn.

Tot slot hebben we enkele effectieve LinkedIn advertising strategieën gedeeld die je kunt gebruiken om je doelen te bereiken. Door deze strategieën toe te passen en de prestaties van je campagnes te vergelijken met de LinkedIn advertising benchmarks, kun je je campagnes blijven optimaliseren en verbeteren.

Gebruik deze kennis om jouw LinkedIn advertenties te verbeteren en je doelgroep te bereiken. Veel succes!

FAQ

Hoe werkt LinkedIn advertising?

LinkedIn advertising is een online advertentieplatform waarmee bedrijven advertenties kunnen plaatsen op LinkedIn om hun doelgroep te bereiken. Met behulp van het LinkedIn advertentieplatform kunt u campagnes opzetten, targeting opties selecteren, advertentieformaten kiezen en uw advertentiebudget beheren.

Hoe kan ik gebruik maken van het LinkedIn advertentieplatform?

Om gebruik te maken van het LinkedIn advertentieplatform, moet u een LinkedIn account hebben en inloggen op de LinkedIn Campaign Manager. Vanuit daar kunt u uw campagnes opzetten, targeting instellen, advertenties maken en uw budget beheren.

Welke targeting opties zijn beschikbaar op LinkedIn?

LinkedIn biedt verschillende targeting opties, zoals demografische gegevens (zoals locatie, leeftijd en geslacht), functietitel, bedrijfsgrootte, industrie en interesses. Deze targeting opties helpen u uw advertenties te richten op de juiste doelgroep.

Welke advertentieformaten kan ik gebruiken op LinkedIn?

Op LinkedIn kunt u verschillende advertentieformaten gebruiken, waaronder tekstadvertenties, gesponsorde content (zoals updates en artikelen), videoadvertenties en dynamische advertenties. Elk advertentieformaat heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor verschillende doelen.

Hoe kan ik een LinkedIn advertentie maken?

Om een LinkedIn advertentie te maken, moet u naar de LinkedIn Campaign Manager gaan en een nieuwe campagne opzetten. Vanuit daar kunt u de advertentie opmaken, afbeeldingen toevoegen, een pakkende advertentietekst schrijven en de targeting en budgetinstellingen instellen.

Hoe bepaal ik mijn LinkedIn advertentiebudget?

Het bepalen van uw LinkedIn advertentiebudget hangt af van verschillende factoren, zoals uw marketingdoelen, de concurrentie op LinkedIn en uw beschikbare middelen. U kunt ervoor kiezen om uw budget per dag of per campagne in te stellen en LinkedIn biedt opties voor zowel kosten per klik (CPC) als kosten per duizend vertoningen (CPM).

Hoe kan ik de resultaten van mijn LinkedIn advertenties meten?

Om de resultaten van uw LinkedIn advertenties te meten, kunt u de statistieken en metrics volgen die beschikbaar zijn in de LinkedIn Campaign Manager. U kunt bijvoorbeeld het aantal vertoningen, klikken, conversies en kosten per actie bijhouden om de effectiviteit van uw campagne te evalueren.

Wat is LinkedIn remarketing en hoe werkt het?

LinkedIn remarketing stelt u in staat om gebruikers te targeten die al eerder interactie hebben gehad met uw bedrijf op LinkedIn. U kunt bijvoorbeeld advertenties tonen aan mensen die uw website hebben bezocht of uw LinkedIn bedrijfspagina hebben bezocht. Dit helpt u om uw boodschap te versterken en uw doelgroep opnieuw te bereiken.

Hoe kan ik A/B testen uitvoeren op LinkedIn advertenties?

Om A/B tests uit te voeren op LinkedIn advertenties, kunt u verschillende elementen van uw advertenties variëren, zoals de afbeeldingen, de advertentietekst of de call-to-action. U kunt vervolgens de prestaties van elke variant vergelijken om te bepalen welke het beste werkt voor uw doelgroep.

Wat zijn LinkedIn advertising benchmarks?

LinkedIn advertising benchmarks zijn statistieken en gegevens die u kunt gebruiken om de prestaties van uw LinkedIn campagnes te vergelijken met die van andere adverteerders. Dit kan u helpen om te bepalen of uw campagne boven het gemiddelde presteert en u inzicht geven in waar u uw campagne kunt optimaliseren.

Welke LinkedIn advertising strategieën zijn effectief?

Er zijn verschillende LinkedIn advertising strategieën die effectief kunnen zijn, afhankelijk van uw doelstellingen en doelgroep. Enkele strategieën zijn onder meer het genereren van leads met behulp van gesponsorde content, het vergroten van de merkbekendheid met videoadvertenties en het werven van talent door middel van dynamische advertenties.

Bekijk hier de resultaten die we onlangs hebben behaald voor onze klanten

Benieuwd hoe je een wachtrij aan nieuwe klanten krijgt?

Ontvang onze strategie in je mail hoe je een stormloop aan nieuwe klanten kan ontvangen!

Gratis Advies Gesprek

Vul hier onder je gegevens en vul de vragenlijst zo goed mogelijk in. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met je op!

Ontvang De 40+ Offerte Aanvragen Strategie Gratis!