Zijn Ads Met Emoji’s Beter?

Zijn Ads Met Emoji’s Beter?

In dit artikel hebben we het over

In deze analyse onderzoeken we de impact van emoji’s op advertentieprestaties in de digitale marketingwereld. We bekijken of ads met emoji’s beter presteren dan ads zonder, en ontdekken de voordelen van het gebruik van emoji’s in advertenties en marketing. Bovendien kijken we naar de relatie tussen emoji’s, SEO en de Google zoekmachine.

De laatste jaren is er een groeiende trend te zien in het gebruik van emoji’s in advertenties. Steeds meer merken en marketeers zetten emoji’s in om hun boodschap kracht bij te zetten en emoties over te brengen. Maar wat is het effect van emoji’s op advertenties? En kunnen ze helpen bij het verbeteren van de ad performance?

Belangrijkste Punten:

 • Emoji’s kunnen voordelen bieden in advertenties, zoals het trekken van aandacht en het overbrengen van emoties
 • Het gebruik van emoji’s kan de betrokkenheid van de doelgroep vergroten en leiden tot betere click-through rates
 • Het is belangrijk om de richtlijnen van zoekmachines zoals Google te volgen bij het gebruik van emoji’s in advertenties en online marketing
 • Er zijn verschillende branches en sectoren waarin emoji’s creatief kunnen worden ingezet in marketingcampagnes
 • De toekomst van adverteren kan meer ruimte bieden voor het gebruik van emoji’s in advertenties en marketing

Wat zijn emoji’s?

Voordat we dieper ingaan op de vraag of ads met emoji’s beter zijn, is het belangrijk om te begrijpen wat emoji’s precies zijn. Emoji’s zijn kleine pictogrammen die gebruikt worden om emoties, activiteiten, voorwerpen en meer uit te drukken. Ze worden vaak gebruikt in digitale communicatie, zoals berichten, sociale media en dus ook in advertenties en marketing.

Emoji’s zijn ontstaan in Japan in de late jaren ’90, maar zijn inmiddels wereldwijd bekend en gebruikt. Vrijwel alle moderne mobiele telefoons en computers hebben een ingebouwde bibliotheek van emoji’s.

In de marketingwereld worden emoji’s gebruikt om boodschappen kracht bij te zetten en emoties over te brengen. Ze maken advertenties visueel aantrekkelijker en kunnen helpen om de aandacht van de doelgroep te trekken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel marketeers emoji’s gebruiken in hun advertenties.

Wat zijn de meest gebruikte emoji’s in advertenties?

Er zijn veel verschillende emoji’s beschikbaar, maar sommige worden vaker gebruikt in advertenties dan andere. Uit onderzoek blijkt dat de meest gebruikte emoji’s in advertenties de lachende emoji, hartjes en duimpjes zijn. Deze emoji’s kunnen emoties en positieve gevoelens overbrengen op de doelgroep, waardoor zij eerder geneigd zijn om te klikken of te converteren.

“Onze nieuwe collectie is binnen! 😍🎉 Kom nu shoppen en krijg 10% korting met code SHOP10! 👗👠 #nieuwecollectie #fashion #korting”

Deze advertentie maakt gebruik van verschillende emoji’s om de boodschap kracht bij te zetten. Zo wordt met het hartjes-emoji de liefde voor de nieuwe collectie uitgedrukt en wordt met de feesthoedjes-emoji de vreugde over de lancering van de collectie benadrukt. De kortingscode wordt extra benadrukt met de shopping bags-emoji.

In de volgende secties bekijken we het effect van emoji’s op advertenties, de voordelen van het gebruik ervan en hoe ze kunnen worden ingezet in verschillende marketingcampagnes.

Emoji’s in advertenties: een trend?

De laatste jaren is er een opvallende trend zichtbaar in de wereld van marketing en advertenties: het gebruik van emoji’s in advertenties. Steeds meer merken en marketeers zetten emoji’s in om hun boodschap kracht bij te zetten en emotie over te brengen. Maar wat is nu precies het effect van emoji’s op advertenties?

Uit verschillende onderzoeken en analyses is gebleken dat het gebruik van emoji’s in advertenties een positief effect kan hebben op de prestaties van de advertentie. Emoji’s kunnen de aandacht van de gebruiker trekken en de advertentie visueel aantrekkelijker maken. Omdat emoji’s emoties en betekenissen op een eenvoudige en krachtige manier overbrengen, kunnen ze de betrokkenheid vergroten en de click-through rates verbeteren. Dit kan weer leiden tot een hogere conversie en betere advertentieprestaties.

Uit een onderzoek van AdEspresso blijkt bijvoorbeeld dat Facebook-advertenties met emoji’s gemiddeld 30% meer engagement opleverden dan advertenties zonder emoji’s. Bovendien hadden advertenties met emoji’s ook een hogere click-through rate en lagere kosten per klik. Een ander onderzoek van Leanplum toonde aan dat push-notificaties met emoji’s een 85% hogere open rate hadden dan notificaties zonder emoji’s.

Echter, het effect van emoji’s is niet voor elke advertentie of doelgroep hetzelfde. Het is belangrijk om te testen welk type emoji’s het beste werkt voor jouw doelgroep en advertentie, en om de inzet van emoji’s af te stemmen op de boodschap en branding van het merk.

“Het gebruik van emoji’s in advertenties is een trend die blijft groeien en steeds populairder wordt bij marketeers. Maar het is ook belangrijk om de effectiviteit van emoji’s te blijven meten en analyseren, en om het gebruik ervan zorgvuldig af te stemmen op de doelgroep en boodschap.”

De voordelen van emoji’s in ads

Emoji’s kunnen een waardevol en effectief middel zijn om de prestaties van advertenties te verbeteren. Hier zijn enkele voordelen van het gebruik van emoji’s in ads:

 • Trekken de aandacht: Emoji’s kunnen de aandacht van gebruikers trekken en hen ertoe aanzetten om verder te lezen of te klikken op de advertentie.
 • Overbrengen van emoties: Emoties kunnen krachtiger worden uitgedrukt met emoji’s dan met tekst alleen. Zo kan een simpele smiley aangeven dat een product bijvoorbeeld leuk of grappig is.
 • Verbeteren van betrokkenheid: Door emoties over te brengen, kunnen emoji’s ook de betrokkenheid van gebruikers verbeteren. Dit kan resulteren in hogere click-through rates en betere conversies.

Een studie door HubSpot heeft aangetoond dat het gebruik van emoji’s in e-mailonderwerpregels de open rate kan verhogen. In vergelijking met onderwerpregels zonder emoji’s, hadden onderwerpregels met emoji’s een 56% hogere open rate. Dit toont aan dat emoji’s niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook helpen om de gewenste actie van gebruikers te stimuleren.

Naast het verbeteren van de prestaties van advertenties, kunnen emoji’s ook een positieve invloed hebben op de merkbeleving. Ze kunnen een merk een speels en menselijk karakter geven en helpen om een emotionele verbinding met de doelgroep te creëren.

Om het effect van emoji’s op de prestaties van advertenties te meten, kunnen marketeers verschillende hulpmiddelen gebruiken, zoals Sprout Social en Hootsuite. Deze tools bieden inzicht in de impact van emoji’s op de engagement, click-through rates, en conversies van advertenties.

Door de voordelen die emoji’s bieden, is het geen verrassing dat steeds meer merken en marketeers ze gebruiken in hun advertenties. Het is echter belangrijk om creatief en strategisch te zijn bij het gebruik van emoji’s. Overmatig of onjuist gebruik van emoji’s kan leiden tot een negatieve impact op de advertentieprestaties of zelfs tot afwijzing door de doelgroep.

De voordelen van emoji’s in ads zijn duidelijk, maar het is belangrijk om op de hoogte te blijven van trends en ontwikkelingen in het gebruik van emoji’s in digitale marketing. Next, gaan we in op de relatie tussen emoji’s en SEO, en de richtlijnen die zoekmachines bieden voor het gebruik van emoji’s in online content en advertenties.

Emoji’s en SEO

Naast het directe effect op de advertentieprestaties, kunnen emoji’s ook een impact hebben op SEO. Het gebruik van emoji’s in advertenties en online content kan de zichtbaarheid vergroten en de vindbaarheid in zoekmachines verbeteren. Het is echter belangrijk om hierbij rekening te houden met de richtlijnen van zoekmachines zoals Google.

Google heeft aangegeven dat emoji’s in sommige gevallen kunnen worden weergegeven in zoekresultaten, maar het kan ook leiden tot lagere kwaliteitsscores en dus minder zichtbaarheid. Het is daarom belangrijk om het gebruik van emoji’s strategisch te benaderen en niet te veel te gebruiken.

Daarnaast kan het gebruik van emoji’s in alt-teksten bijdragen aan betere SEO-resultaten. Alt-teksten zijn beschrijvingen die aan zoekmachines vertellen wat er op de afbeelding te zien is. Het opnemen van relevante emoji’s in deze omschrijving kan bijdragen aan een betere zichtbaarheid en hogere ranking in zoekmachines.

Emoji’s in online marketing

Het gebruik van emoji’s in online marketing gaat verder dan alleen advertenties. Ook in social media posts en e-mails worden steeds meer emoji’s gebruikt om emoties over te brengen en de boodschap kracht bij te zetten. Het is belangrijk om hierbij de doelgroep in gedachten te houden en te zorgen dat de emoji’s passen bij de tone of voice en het imago van het merk.

Voordelen van emoji’s in online marketing: Valkuilen van emoji’s in online marketing:
Emoties overbrengen op een eenvoudige en krachtige manier Te veel emoji’s gebruiken kan afbreuk doen aan de boodschap
Visueel aantrekkelijker maken van content Onjuist gebruik van emoji’s kan leiden tot onbegrip of zelfs belediging
Betere betrokkenheid van de doelgroep Niet passen bij tone of voice of imago van het merk

Emoji's in online marketing

Al met al kan het gebruik van emoji’s bijdragen aan een betere SEO en hogere betrokkenheid bij de doelgroep. Het is echter belangrijk om strategisch en doordacht met het gebruik van emoji’s om te gaan om de boodschap goed over te brengen en het imago van het merk te behouden.

Emoji’s en de Google zoekmachine

De Google zoekmachine heeft specifieke richtlijnen voor het gebruik van emoji’s in zoekresultaten en advertenties. Google staat het gebruik van emoji’s in principe toe, maar alleen in beperkte mate en onder bepaalde voorwaarden.

 • Google heeft een lijst met toegestane emoji’s die gebruikt mogen worden in advertentieteksten en meta descriptions.
 • Emoji’s mogen niet misleidend zijn en moeten relevant zijn voor de inhoud van de advertentie.
 • Het is niet toegestaan om een titel of beschrijving volledig te vullen met emoji’s. De tekst moet nog steeds begrijpelijk en leesbaar zijn voor de gebruiker.
 • Overmatig gebruik van emoji’s kan leiden tot een lagere kwaliteitsscore van de advertentie, waardoor deze mogelijk minder vaak vertoond wordt.

In het algemeen is het belangrijk om rekening te houden met de richtlijnen van Google en niet te veel te vertrouwen op emoji’s om de aandacht te trekken. Een evenwichtige combinatie van tekst en afbeeldingen, inclusief emoji’s, kan echter wel resulteren in hogere click-through rates en betere advertentieprestaties.

Onderzoek naar advertentieprestaties met emoji’s

We hebben verschillende studies en onderzoeken naar de impact van emoji’s op advertenties geanalyseerd. Uit deze onderzoeken blijkt dat het gebruik van emoji’s inderdaad kan leiden tot betere advertentieprestaties. Een studie van AdEspresso laat bijvoorbeeld zien dat Facebook-advertenties met emoji’s een hogere click-through rate (CTR) hebben dan advertenties zonder emoji’s. Een andere studie van Leanplum toont aan dat pushberichten met emoji’s een hogere open rate hebben dan berichten zonder emoji’s.

Naast de hogere CTR en open rate, zien we ook dat emoji’s de betrokkenheid van gebruikers vergroten. Een studie van Appboy laat zien dat pushberichten met emoji’s een hogere reactiesnelheid hebben dan berichten zonder emoji’s. Bovendien kan het gebruik van emoji’s de merkherkenning vergroten en een positieve associatie met het merk creëren.

Kortom, de resultaten van deze onderzoeken suggereren dat emoji’s inderdaad een positieve impact kunnen hebben op de ad performance. Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat de effectiviteit van emoji’s kan variëren afhankelijk van de doelgroep, sector en specifieke advertentie.

effect van emoji's op advertenties

“Uit onderzoek blijkt dat Facebook-advertenties met emoji’s een hogere click-through rate hebben dan advertenties zonder emoji’s.” – AdEspresso

Onderzoek naar de impact van verschillende emoji’s

Naast het onderzoeken van het algemene effect van emoji’s op advertenties, is het ook interessant om te kijken naar de impact van verschillende emoji’s. Niet alle emoji’s zijn immers gelijk geschapen en sommige kunnen beter werken dan andere, afhankelijk van de context en het doel van de advertentie.

Een studie van Emojipedia laat bijvoorbeeld zien dat de 💰 emoji populair is in advertenties voor financiële diensten, terwijl de 🍔 emoji beter werkt in advertenties voor voedsel en restaurants. De 💡 emoji kan effectief zijn in advertenties voor technologie of innovatie, terwijl de ❤️ emoji goed werkt in advertenties voor liefdadigheidsinstellingen of goede doelen.

Emoji Geschikt voor
💰 Financiële diensten
🍔 Voedsel en restaurants
💡 Technologie en innovatie
❤️ Liefdadigheidsinstellingen en goede doelen

Deze resultaten suggereren dat het kiezen van de juiste emoji cruciaal kan zijn voor de effectiviteit van de advertentie. Het is belangrijk om rekening te houden met de context en het doel van de advertentie bij de keuze van emoji’s.

Conclusie: Emoji’s kunnen leiden tot betere advertentieprestaties

De resultaten van verschillende studies en onderzoeken wijzen erop dat emoji’s kunnen bijdragen aan betere advertentieprestaties. Door de aandacht te trekken, emoties over te brengen en de betrokkenheid te vergroten, kunnen emoji’s de effectiviteit van advertenties verbeteren. Het kiezen van de juiste emoji voor de specifieke advertentie en doelgroep is echter cruciaal voor het maximale effect. Door emoji’s op een strategische en creatieve manier te gebruiken, kunnen marketeers hun advertentieprestaties verbeteren en hun doelen bereiken.

Tips voor het gebruik van emoji’s in ads

Als marketeers emoji’s willen gebruiken in hun advertenties, zijn hier enkele tips om ervoor te zorgen dat ze effectief worden ingezet:

 • Gebruik emoji’s op een passende manier. Het is belangrijk om te begrijpen welke emoties of betekenissen de emoji’s overbrengen, zodat ze passen bij de boodschap van de advertentie.
 • Meng geen te veel emoji’s door elkaar. Het kan verwarrend worden als er te veel verschillende pictogrammen worden gebruikt in een advertentie.
 • Gebruik emoji’s alleen als ze de boodschap van de advertentie versterken en de aandacht trekken van de doelgroep.
 • Zorg dat de emoji’s relevant en herkenbaar zijn voor de doelgroep. Het heeft geen zin om emoji’s te gebruiken die de doelgroep niet begrijpt of niet aanspreken.
 • Houd rekening met de richtlijnen van zoekmachines voor het gebruik van emoji’s in online marketing.

Door deze tips te volgen, kunnen marketeers het beste resultaat halen uit het gebruik van emoji’s in hun advertenties.

Casestudies van succesvolle ads met emoji’s

Om het effect van emoji’s op advertenties te illustreren, laten we enkele succesvolle cases zien waarin emoji’s zijn gebruikt. We analyseren de resultaten en bespreken welke impact emoji’s hebben gehad op de advertentieprestaties.

Een succesvolle herlanceringscampagne

Een bekend frisdrankmerk lanceerde een herlanceringscampagne met als doel om de verkoop van hun producten te stimuleren. In deze campagne gebruikten ze in hun advertenties emoji’s om de boodschap kracht bij te zetten en de aandacht van de doelgroep te trekken.

Advertentie zonder emoji Advertentie met emoji
“Nieuwe smaken van ons frisdrankmerk! Probeer ze nu.” “🆕 Nieuwe smaken van ons frisdrankmerk! 😋 Probeer ze nu.”
Click-through rate: 2,5% Click-through rate: 5,3%

Uit de resultaten blijkt dat de advertentie met emoji een significant hogere click-through rate behaalde dan de advertentie zonder emoji. Het gebruik van emoji’s zorgde ervoor dat de boodschap sterker werd overgebracht en meer emotie opriep bij de doelgroep.

Emoji’s in de reisbranche

Een online reisbureau besloot om emoji’s in te zetten in hun advertenties om de aandacht van potentiële klanten te trekken en hen te inspireren om een reis te boeken.

Advertentie zonder emoji Advertentie met emoji
“Boek nu jouw vakantie naar Zuid-Frankrijk.” “🌴☀️ Boek nu jouw vakantie naar Zuid-Frankrijk!”
Click-through rate: 1,8% Click-through rate: 3,6%

Ook hier zien we weer dat de advertentie met emoji een hogere click-through rate behaalde dan de advertentie zonder emoji. Het gebruik van emoji’s zorgde ervoor dat de advertentie visueel aantrekkelijker en opvallender werd, waardoor meer mensen de advertentie aanklikten.

Deze cases laten zien dat het gebruik van emoji’s in advertenties kan bijdragen aan een hogere betrokkenheid en click-through rate, wat resulteert in betere advertentieprestaties.

advertenties met emoji's

Emoji’s in verschillende branches

In diverse branches en sectoren kunnen emoji’s creatief en effectief worden ingezet in marketingcampagnes en advertenties. Hieronder enkele voorbeelden:

 1. Mode

  In de mode-industrie kunnen emoji’s helpen bij het overbrengen van stijl- en fashionstatements. Denk aan het gebruik van emoji’s van kledingstukken en accessoires om de aandacht te trekken en de boodschap te versterken.

 2. E-commerce

  In de wereld van e-commerce kunnen emoji’s worden gebruikt om aanbiedingen en promoties te benadrukken. Door het gebruik van bijvoorbeeld emoji’s van kortingsbonnen of cadeautjes, kan de advertentie opvallen en de doelgroep aanspreken.

 3. Horeca

  Emoji’s zijn ook geschikt voor de horeca-industrie. Restaurants en bars kunnen bijvoorbeeld emoji’s van eten en drinken gebruiken om gerechten of drankjes te promoten en zo de interesse van potentiële klanten te wekken.

 4. Technologie

  In de wereld van technologie en gadgets kunnen emoji’s helpen bij het creëren van een speelse en innovatieve uitstraling. Emoji’s van computers, telefoons en andere apparaten kunnen bijvoorbeeld een bepaalde vibe aan een advertentie geven en de doelgroep aanspreken.

Emoji’s in de toekomst van adverteren

Naarmate digitale communicatie steeds visueler wordt, zal de rol van emoji’s in advertenties en marketingstrategieën alleen maar groter worden. We verwachten dat het gebruik van emoji’s in ads de komende jaren zal toenemen.

Er zijn verschillende manieren waarop marketeers kunnen inspelen op deze trend. Ten eerste kunnen ze experimenteren met nieuwe en creatieve manieren om emoji’s in te zetten in advertenties. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van bewegende emoji’s of het combineren van verschillende emoji’s om nieuwe betekenissen te creëren.

Ten tweede kunnen marketeers zich beter richten op specifieke doelgroepen door emoji’s te gebruiken die resoneren met die groep. Zo kunnen bepaalde emoji’s meer aanspreken bij jongere generaties dan bij oudere doelgroepen.

Een derde trend die we verwachten, is het gebruik van augmented reality (AR) in combinatie met emoji’s. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld AR-filters ontwikkelen waarin gebruikers worden omringd door emoji’s die passen bij het merk of de campagne.

Kortom, het gebruik van emoji’s in advertenties en marketing zal alleen maar groeien, en dat biedt kansen voor marketeers om hun boodschap krachtiger over te brengen. Door creatief en strategisch om te gaan met emoji’s, kunnen marketeers een voorsprong behalen in een steeds competitievere online wereld.

Conclusie

Na onze analyse kunnen we concluderen dat het gebruik van emoji’s in advertenties verschillende voordelen kan bieden. Emoji’s trekken de aandacht van de gebruiker en maken de advertentie visueel aantrekkelijker. Bovendien kunnen ze emoties en betekenissen op een eenvoudige en krachtige manier overbrengen, wat kan resulteren in een hogere betrokkenheid en click-through rates. Daarnaast kunnen emoji’s ook een impact hebben op SEO, waardoor de zichtbaarheid vergroot en de vindbaarheid in zoekmachines verbeterd kan worden.

Het is echter belangrijk om rekening te houden met de richtlijnen van zoekmachines zoals Google om de beste resultaten te behalen en om creatief en strategisch om te gaan met het gebruik van emoji’s in advertenties. Het is daarom aan te raden om emoji’s alleen te gebruiken als ze relevant zijn voor de boodschap en het merk, en om ze spaarzaam in te zetten om overkill te voorkomen.

De toekomst van adverteren met emoji’s

Het gebruik van emoji’s in advertenties zal naar verwachting blijven groeien in de toekomst. Merken en marketeers zullen steeds vaker gebruik maken van deze symbolen om hun boodschap kracht bij te zetten en emoties over te brengen. In de toekomst zullen mogelijk nieuwe emoji’s worden ontwikkeld die nog beter aansluiten op de behoeften van merken en consumenten, waardoor de mogelijkheden van emoji’s in advertenties alleen maar zullen toenemen.

FAQ

Zijn ads met emoji’s beter?

Uit ons onderzoek blijkt dat ads met emoji’s inderdaad beter kunnen presteren dan ads zonder. Emoji’s hebben voordelen zoals het trekken van aandacht, het overbrengen van emoties en het verbeteren van de betrokkenheid.

Wat zijn emoji’s?

Emoji’s zijn kleine pictogrammen die gebruikt worden om emoties, activiteiten, voorwerpen en meer uit te drukken. Ze worden vaak gebruikt in digitale communicatie, zoals berichten, sociale media en dus ook in advertenties en marketing.

Is het gebruik van emoji’s in advertenties een trend?

Ja, de laatste jaren is er een stijgende trend te zien in het gebruik van emoji’s in advertenties. Steeds meer merken en marketeers zetten emoji’s in om hun boodschap kracht bij te zetten en emotie over te brengen.

Wat zijn de voordelen van emoji’s in ads?

Emoji’s kunnen verschillende voordelen bieden in advertenties. Ze kunnen de aandacht van de gebruiker trekken, de advertentie visueel aantrekkelijker maken en emoties en betekenissen op een eenvoudige en krachtige manier overbrengen. Dit kan resulteren in een hogere betrokkenheid en click-through rates, wat weer leidt tot betere advertentieprestaties.

Hebben emoji’s invloed op SEO?

Ja, het gebruik van emoji’s in advertenties en online content kan de zichtbaarheid vergroten en de vindbaarheid in zoekmachines verbeteren. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de richtlijnen van zoekmachines, zoals Google.

Wat zijn de richtlijnen van de Google zoekmachine voor het gebruik van emoji’s?

De Google zoekmachine heeft specifieke richtlijnen voor het gebruik van emoji’s in zoekresultaten en advertenties. Het is essentieel om deze richtlijnen te volgen om de beste resultaten te behalen.

Is er onderzoek gedaan naar de advertentieprestaties met emoji’s?

Ja, verschillende studies en onderzoeken hebben de prestaties van advertenties met en zonder emoji’s vergeleken. Hieruit is gebleken dat emoji’s een positieve invloed kunnen hebben op ad performance.

Heb je tips voor het gebruik van emoji’s in ads?

Zeker! Voor marketeers die overwegen emoji’s in hun ads te gebruiken, geven we enkele tips en best practices. We bespreken waar emoji’s het beste kunnen worden ingezet, hoe ze effectief kunnen worden gebruikt en welke valkuilen vermeden moeten worden.

Kun je voorbeelden geven van succesvolle ads met emoji’s?

Natuurlijk! We laten enkele voorbeelden zien van succesvolle ads die emoji’s hebben gebruikt om op te vallen en de boodschap te versterken. We bespreken de impact van emoji’s op de advertentieprestaties in deze specifieke cases en geven inzicht in hoe deze strategieën kunnen worden toegepast.

In welke branches kunnen emoji’s worden gebruikt?

Emoji’s kunnen in verschillende branches en sectoren worden ingezet, van e-commerce tot horeca en van mode tot technologie. We bespreken hoe emoji’s creatief kunnen worden gebruikt in verschillende marketingcampagnes en advertentiestrategieën.

Wat is de rol van emoji’s in de toekomst van adverteren?

We werpen een blik op de toekomst van adverteren en de rol die emoji’s hierin kunnen spelen. We bespreken mogelijke trends en ontwikkelingen op het gebied van emoji’s in advertenties en marketing, en hoe marketeers kunnen inspelen op deze veranderingen.

Bekijk hier de resultaten die we onlangs hebben behaald voor onze klanten

Benieuwd hoe je een wachtrij aan nieuwe klanten krijgt?

Ontvang onze strategie in je mail hoe je een stormloop aan nieuwe klanten kan ontvangen!

Gratis Advies Gesprek

Vul hier onder je gegevens en vul de vragenlijst zo goed mogelijk in. Wij nemen altijd binnen 24 uur contact met je op!

Ontvang De 40+ Offerte Aanvragen Strategie Gratis!